LiteBreeze-kontoret i SmartCity, Kochi

LiteBreeze-kontoret i SmartCity i Kochi är en väldigt modern lokal. Vårt team kan njuta av en miljö som är ljus, rymlig, positiv och avslappnande. LiteBreeze är certifierat som ett Great Place To Work™.

Som en i vårt team kan du ta del av alla våra privata ytor, såsom eget gym, rymliga arbetsplatser, vilrum och mycket annat.

Det är ett kontor där du mår bra och känner dig frisk – och därmed kan använda din energi och produktivitet till sin fulla potential.

Exteriören i glas släpper in mycket naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över InfoParks stadsbild och floden utanför. Vi har 100 rymliga och ergonomiska arbetsplatser runtom i kontoret.

Alla arbetsrum har exteriör i frostat glas och är ljudisolerade. Om du behöver ett lugnt ställe för att brainstorma har vi flera bås för koncentration.

Den toppmoderna interiören är ritad och byggd av en internationell arkitekt som tagit i särskilt beaktande den positiva atmosfär rummet skapar. Du kan njuta av många privata och informella mötesplatser:

Eftersom din fysiska hälsa är viktig för LiteBreeze så har vi ett privat gym med grundläggande utrustning, vikter och ett pingisbord.

I gymmet kommer framtida pingisturneringar att hållas.

Återhämta dig med en dusch och ett av våra privata vilrum:

Vår cafeteria är utrustat med ett kylskåp, en högkvalitativ kaffemaskin, flera vattenkokare och en mikrovågsugn.

Bredvid matsalen finns ett utbildningsrum. De är avskilda med flyttbara rumsavdelare i trä, så vid behov kan det göras om till en större evenemangsyta.

I vår officiella video om SmartCity-kontoret går vår vd David Claesson igenom allt som LiteBreeze erbjuder dig. Den visar också kontorets estetik och referenser från anställda. Kolla på den här:

Utbudet kring SmartCity inkluderar en internationell skola, en vårdcentral, bankomater, restauranger och rekreations- och sportanläggningar.

Vi antar och förespråkar alltid ett européiskt angreppssätt på arbete där ergonomi och hälsa står i fokus. Vårt rymliga kontor har en golvyta på 700 kvadratmeter. Här är planritningen:

Vi erbjuder möjligheten att ha balans mellan arbete och fritid genom flexibel arbetstid och veckovisa möjligheter att arbeta hemifrån, överlägsen lön, kundbesök och förstklassiga ergonomiska arbetsplatser.

Vi värderar högt din förmåga att konsekvent leverera högkvalitativt arbete till våra kunder. Därför är vårt främsta fokus att tillhandahålla de bekvämligheter som skapar värde i ditt liv.

Vår svenska vd David Claesson är mån om att skapa så trivsam, behaglig och ergonomisk arbetsmiljö som möjligt – viktiga faktorer för att lyckas behålla våra anställda.

Förutom detta storslagna kontor så finns flertalet andra fördelar som kommer göra din upplevelse hos LiteBreeze så givande som möjligt.

Vi erbjuder överlägsna löner som regelbundet jämförs med de mest framstående konkurrenterna i Kerala. Till det kommer lönesamtal varje halvår, vilket ger dig en bättre löneökning än någon annanstans.

Vi åtar oss bara utmanande internationella uppdrag och ser till så att varje nytt projekt utgör en exponentiell utvecklingskurva när det gäller din kompetens och karriär.

Vårt kontor ligger i SCK 01. Det är huvudbyggnaden i SmartCity, Kochi – ett robust it-ekosystem i InfoPark, byggt av Keralas regering.

Är du en passionerad utvecklare och skicklig kodare? Bli en av oss mjukvaruexperter! Skicka ditt cv till jobs@lbit.in eller besök litebreeze.com/careers.