Skräddarsytt CRM och ERP – varför?

Ett skräddarsytt CRM, ERP och faktureringslösning kan mångdubbla ditt företags lönsamhet

Håller ditt CRM koll på potentiella kunder, förbättrar det marknadsföringen och ger det dig de insikter du behöver för att fatta rätt beslut? Ett effektivt CRM stärker kundrelationen genom att integrera alla försäljningsrelaterade processer och front office-processer.

ERP integrerar, standardiserar och hanterar viktiga delar av företaget och automatiserar många repetitiva back office-uppgifter. 

Ett anpassat faktureringssystem automatiserar hela faktureringsprocessen, vilket sparar tid och pengar.

LiteBreeze har utvecklat anpassade CRM, ERP och faktureringslösningar i över ett decennium. Våra internationella klienter vi arbetat med under lång tid inkluderar Aptum, @spire och Avokoenen

Du kan välja individuella lösningar efter ditt företags behov eller skapa ett eget system för att automatisera affärsprocessen genom att integrera de funktioner du behöver från dessa lösningar.

Våra erfarna utvecklare kan hjälpa dig skapa anpassade CRP, ERP och faktureringslösningar eller en skräddarsydd företagslösning utifrån de specifika behov ditt företag har.

Låt oss hjälpa dig med ditt företags unika utmaningar. Kontakta oss i dag!

Våra projekt

  • AvoKoenen är ett nederländskt byggföretag. LiteBreeze har utvecklat en ERP-lösning som hanterar arbetsordrar, fakturor, besiktningar osv. Ledningen har tillgång till olika rapporter så som ekonomirapporter. Systemet är en skräddarsydd webblösning.

    Läs mer
  • Aptum.se är ett företag som sysslar med försäljning och underhåll av brandskyddsutrustning. LiteBreeze har utvecklat ett system för att hantera Aptums kunder, återkommande serviceställen, order, fakturor, inspektioner, protokoll osv.

    Läs mer

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.