Portfölj och fallstudier

Era of We är en global kaffemarknad baserat på en community-modell. Kunden kan se alla medlemmar av leverantörskedjan och syftet är en rättvisare marknad där mer fokus ligger på enskilda kaffebönder. Applikationens backend är byggd med hjälp av Golang REST API och gränssnittet är byggt med Angular-ramverket.

Coffee supply chain management platform with traceability story

LiteBreeze helped create our highly customized project. We are impressed with their good service quality and adherence to deadlines. We are happy to recommend them as a reliable development partner. - Daniel Hedlund, Sweden

AP är Sveriges största arkiv för sökbar myndighetsinformation. Exempelvis har hundratusentals domslut lästs in. Användare är journalister, säkerhetskonsulter och diverse beslutsfattare. Ett flertal av våra utvecklare arbetar löpande med vidareutveckling och använder bl.a Laravel, Elasticsearch, Node.js, AWS autoscaling.

Custom search engine for legal research database

We trust LiteBreeze with all our web development work in Siren and Acta Publica. They developed the archive service for Acta Publica which all Swedish media firms rely on daily. We recommend LiteBreeze for their AWS expertise. - Martin Fredriksson (Stockholm, Sweden)

Smart delivery är en SaaS applikation med målgruppen transport- och budfirmor. Systemet används för att planera och optimera leveransrutter. Administratörer planerar rutter genom en webbapplikation och förararna använder sig av iPhone och Android-appar.

LiteBreeze completed our customized mobile app project as per our expectations. They are talented developers with an in-depth expertise in software development along with European work-standards. I recommend LiteBreeze if you are looking for a high-quality and trustworthy development partner. - Ferat Korkmaz (Stockholm, Sweden)

Memlin är en av pionjärerna inom användarvänliga evenhanteringssystem. Men den här molnbaserade plattformen kan användarna enkelt anorda och hantera events som möten, utbildningar, undersökningar, seminarier och så vidare. En säker applikation byggd med Laravel som ramverk.

Egenutvecklat eventhanteringssystem till svenskt företag

Det gick alldeles utmärkt att jobba med LiteBreeze. De samarbetade bra med vårt svenska team. Det är ett ansvartagande och pålitligt samarbetsföretag! - Christian Ramel (Lund)

StockMusic är en av USAs största leverantörer av royaltyfri musik. Stora namn inom film- och underhållnings-industrin är kunder, så som Fox, Time Warner och HBO. Kunder kommer åt SMs breda databas på prenumerationsbasis. Bakomliggande teknik: PHP, Laravel, AWS CloudSearch, Nginx, Vue.js m.m.

Module to implement playlist features and metadata generation

When we started our contract, I had concerns about hiring an international, remote team. I feared we would have issues communicating, and poor code quality. None of these fears came true! Thanks, LiteBreeze! - Ryan Allen (Greater Seattle Area, USA)

Sirens redaktörsportal är ett specialutvecklat svenskt innehållshanteringssystem. Det används till att skapa, hantera och distribuera nyhetsartiklar till kunder runtom i Sverige via en nyhetsportal. LiteBreeze byggde denna mycket skalbara webbplats med Laravel som ramverk.

Redaktörsportal till en svensk nyhetsbyrå

Vi litar på LiteBreeze när det gäller all webbutveckling i Siren. De utvecklade Acta Publicas arkivtjänst som alla svenska medieföretag förlitar sig på dagligen. Vi tycker det ska bli spännande att jobba vidare och rekommenderar LiteBreeze och deras kunnighet inom AWS. - Martin Fredriksson (Stockholm)

FunCruises är ett CRM och bokningssystem utvecklat för ett svenskt event-bolag som erbjuder kryssningar till studenter och andra specifika målgrupper. LiteBreeze har varit utvecklingspartner åt FunCruises sedan 2009. Senast gjordes en stor migrering från en gammal PHP-kodbas till ett modernt MVC-framework.

CRM Booking System for Event Planner

Vår hemsida och affärsapplikationer är en mycket anpassad PHP-lösning som vi har arbetat vidare med LiteBreeze sedan 2009. Vi har varit nöjda med de tjänster som tillhandahålls av LiteBreeze och vi känner hur service och teknisk kompetens kontinuerligt förbättras. Vi rekommenderar LiteBreeze starkt för dem som behöver bra service och en lyhörd team av programmerare. - Martin Wengström (Sandviken, Sweden)

GuessMyLife är ett socialt frågespel utvecklat på uppdrag av en prisbelönt författare. Det designades för uppmuntra besökarna till att registrera sig och tillbringa tid på webbplatsen. Det utvecklades nativt till molnet med serverlös arkitektur med bland annat Go, AWS Lambda, AWS API Gateway, AWS SES och AWS SNS.

Ett socialt spel med serverlös arkitektur på AWS-molnet

Att arbeta med LiteBreeze var helt fantastiskt. Deras tekniska kompetens och värdefulla insikter förbättrade mina idéer och projektet. De är mer av en ansvarstagande utvecklingspartner än bara ett mjukvaruteam. Jag rekommenderar gärna LiteBreeze! - Stefan Ekberg (Stockholm)

Bytupp.se är en svensk annonssajt framtagen för att ge en smidig användarupplevelse till de som vill sälja eller hyra anläggningarmaskiner, grävmaskiner och transportfordon. LiteBreeze denna applikation med Laravel, Vue.js och AWS.

Svensk annonssajt för anläggningsmaskiner

"Jag tog kontakt med LiteBreeze för att skapa en annonssajt. Jag är förvånad över deras professionalism. Alla deras utvecklare är oerhört professionella och implementerade kostnadseffektiva lösning som hjälper mig lansera min webbplats i tid. Jag planerar att arbeta med LiteBreeze med mina framtida projekt också." - Samuel Lundberg (Västra Götaland)

Our client is a leading provider of financial market solutions in Europe. Financial professionals like traders, banks, and companies interested in European markets rely on our client to provide global real-time market data, trading, news, and other related information. 

AvoKoenen är ett nederländskt byggföretag. LiteBreeze har utvecklat en ERP-lösning som hanterar arbetsordrar, fakturor, besiktningar osv. Ledningen har tillgång till olika rapporter så som ekonomirapporter. Systemet är en skräddarsydd webblösning.

Custom ERP and invoicing system for Dutch construction company

I trust the team at LiteBreeze. Before starting, I thought it could be challenging to establish a smooth business relationship with a company that is 7000 km away from home. But I must say, the Litebreeze staff knows how to build rapport. - Wim Koopmanschap (Amstelveen, The Netherlands)

AlphaCE är ett företag med 550 anställda som erbjuder vuxenutbildning, coachning och jobbmatchning. De intervjuar och testar arbetssökande för att sedan matcha dem med lämpliga jobb. Fokus ligger på långtidsarbetslösa och nyanlända.

MyItems är en hybridapp och ett verktyg för privatpersoner att hantera ägodelar. Den designades för att på ett säkert sätt hantera den viktigaste informationen om ägodelarna – från fordon och byggnader till hushållsprodukter och andra prylar. Appen byggdes med Ionic i det säkra AWS-molnet.

Hybrid mobile app based on Golang

"I am impressed by LiteBreeze, the professional way in which they handle the project communication. They understand the system and always provide solutions. I will continue working with LiteBreeze experts for further development." - Morten Skurdal (Oslo, Norway)

LiteBreeze byggde en specialutvecklad produkt för att automatisera processen hos biltvättar. Det här användarvänliga systemet minimerar behovet av manuellt arbete genom hela tvättprocessen. Mjukvaran har utvecklats med Go – ett programmeringsspråk med öppen källkod utvecklat av Google som garanterar robust prestanda.

Ett svenskt företag krävde en anpassad lösning för att tillhandahålla frakt- och flytttjänster. Företag kan använda denna plattform för att uppfylla sina världsomspännande fraktkrav. Denna tjänst innehåller en Laravel baserad webblösning och två Joniska baserade hybrid mobilappar som kommer att fungera på både iOS och Android-enheter.

Roothmarket är en produktjämförelsetjänst för produkter från flera olika webbutiker. Den utvecklades på uppdrag av ett svenskt företag. Datan hämtas automatiskt och regelbundet från webbutikernas dataflöden. Den utvecklades med PHP-ramverket CodeIgniter och SQL som databas.

Produktjämförelsetjänst för produkter från flera olika butiker

LiteBreeze blev klara med första fasen av vårt projekt i tid även när vi hade tidigarelagt lansering. Jag kan helhjärtat rekommendera LiteBreeze till de som letar efter en pålitlig outsourcingpartner. - Martin Frönmark (Stockholm)

BeamBop är ett nytt svenskt undersökningsföretag som skapar och erbjuder omedelbara så kallade feedbackloopar till företag inom olika branscher. Inledningsvis fokuserar de på specifika branscher med fysisk verksamhet som hushållsnära tjänster och gör det möjligt för företagen att digitalisera sin verksamhet och förbättra de dagliga arbetsuppgifterna.

Specialutvecklat kundfeedbacksystem för nischat svenskt undersökningsföretag

I samarbetet med LiteBreeze har jag kunnat dra nytta av den kultur som behövs för att leverera hög kvalitet. För att nämna något: engagemang i kravanalysen och när det gäller att hitta lösningar, kvalitetssäkring med intern handledning, fokus på transparens och med utmärkt kommunikation genom hela projektet. - Håkan Askengren

@spire är en CRM-applikation som integreras med ett bokföringssystem (Sage50). @spire erbjuder en rad verktyg som inte finns att tillgå i Sage50: lagerhantering, försäljningsprognoser, analyser och rapporter osv. @spire och Sage synkroniseras och integreras sömlöst.@spire är en Software-as-a-Service / SaaS-lösning.

Anpassad moln SaaS CRM-modul för Sage 50 bokföringssystem

LiteBreeze has developed our business software by providing an outstanding service and in terms of deliverables they absolutely exceeded our expectations. I would highly recommend LiteBreeze if you are planning on building your complex yet effectively manageable cloud based business application. - Peter Blacklock (Barking, United Kingdom)

BaleBid är en global handelsplattform för återvinningsindustrin. Material kan auktioneras ut eller annonseras ut till ett fast pris. Köpare av det återvinningsbara materialet kommer i direkt kontakt med säljarna. Detta system utvecklades i Laravel framework 5.4 med Node.js, Socket.io and Redis för budgivning i realtid.

A custom platform for real-time auctions in the recycling industry

The LiteBreeze team is very professional and efficient, do not compromise on quality. They understood our requirements well and provided swift deliverables within a short time frame. I would highly recommend LiteBreeze to develop complex projects. - Renaud Clarke (London, UK)

LiteBreeze har byggt ett unikt lead management-system för att samla, följa och engagera leads. Arbetsflödet är utvecklat för bedöma och kvalificera leads utan fördröjning eller missförstånd. Särskilda åtgärder har vidtagits för att säkerställa att systemet efterlever GDPR.

En nederländsk evenemangsportal och marknadsplats utvecklad i Laravel med Elasticsearch. Arrangörer kan hitta leverantörer till event och festivaler, så som ljud och ljus-specialister, fotografer, inredningsarkitekter, musiker, medicinsk personal, väktare osv.