Tjänster

PHP utvecklare
Söker du PHP utvecklare? Vi är ett svenskt företag i Indien, grundat 2004. Lång erfarenhet av skräddarsydd PHP- och MySQL-utveckling. Kan hantera lösningar och system som kräver allt från 300 till 25000 mantimmar per år.
Laravel-utveckling
Söker du duktiga Laravel-utvecklare? Kontakta oss för gratis rådgivning. Vi erbjuder Laravel-utveckling från svenskstyrd firma i Indien. 14 års erfarenhet av PHP, och flera år inom Laravel.
Mobil app utveckling
Söker du duktiga och kostnadseffektiva apputvecklare? Kontakta oss - ett svenskägt utvecklingsföretag med bas i Indien. Apputveckling med Ionic för iOS, Android etc.
Webb och e-handelsexperter
Söker du en skräddarsydd e-handelslösning? LiteBreeze är ett svenskt webbutvecklings-bolag i Indien. Erfarenhet av PHP och WooCommerce, Opencart, Magento. 14 års erfarenhet.
WordPress-utveckling
Söker ni WordPress-utvecklare som kan hjälpa till med att utveckla och skräddarsy er WordPress-lösning? Fördelarna med LiteBreeze: 14 år i branschen. Vi rekryterar de bästa 1% av jobbsökande utvecklare. Fokus på användarvänlighet. Fokus på er verksamhet. Grundat av svensk i Indien redan 2004.