Tjänster

Python-utveckling

Letar du efter en anpassad företagslösning i Python? Kontakta oss för gratis rådgivning. Vi har mer än 15 års erfarenhet av webbutveckling inom flera programmeringsspråk.

Golang-utveckling

Letar du efter Golang-experter som kan bygga högpresterande webb-/mobilappar? Kontakta oss. Vi har utvecklat robusta och interaktiva webb-/mobilappar med Golang sedan 2016.

PHP utvecklare

Söker du PHP utvecklare? Vi är ett svenskt företag i Indien, grundat 2004. Lång erfarenhet av skräddarsydd PHP- och MySQL-utveckling. Kan hantera lösningar och system som kräver allt från 300 till 25000 mantimmar per år.

Laravel-utveckling

Söker du duktiga Laravel-utvecklare? Kontakta oss för gratis rådgivning. Vi erbjuder Laravel-utveckling från svenskstyrd firma i Indien. 14 års erfarenhet av PHP, och flera år inom Laravel.

Mobil app utveckling

Söker du duktiga och kostnadseffektiva apputvecklare? Kontakta oss - ett svenskägt utvecklingsföretag med bas i Indien. Apputveckling med Ionic för iOS, Android etc.

Angular-utveckling

Vill du skapa single page-applikationer med upplevelserika gränssnitt? Anlita framstående Angular-utvecklare från LiteBreeze. Våra experter hjälper dig att hitta rätt lösning för dina behov

Webb och e-handelsexperter

Söker du en skräddarsydd e-handelslösning? LiteBreeze är ett svenskt webbutvecklings-bolag i Indien. Erfarenhet av PHP och WooCommerce, Opencart, Magento. 14 års erfarenhet.

WordPress-utveckling

Söker ni WordPress-utvecklare som kan hjälpa till med att utveckla och skräddarsy er WordPress-lösning? Fördelarna med LiteBreeze: 14 år i branschen. Vi rekryterar de bästa 1% av jobbsökande utvecklare. Fokus på användarvänlighet. Fokus på er verksamhet. Grundat av svensk i Indien redan 2004.