Prisvärd apputveckling

LiteBreeze är ett svensk-ägt men Indien-baserat företag som brinner för utveckling av mobila appar. Vi har utvecklat webbapplikationer från vårt indiska kontor sedan 2004, och på senare tid även mobilappar. Våra apputvecklare har många års erfarenhet.

LiteBreeze är väletablerat och vi har över 45 utvecklare, varav flera mobilutvecklare. Svensk VD David Claesson arbetar på plats i Indien större delen av året för att säkerställa kvalitet.

Om du vill utveckla en iOS, Android och/eller Windows app så finns våra apputvecklare här för att hjälpa till. Vi använder oss av Ionic för att utveckla er app. Detta är en var marknadens mest effektiva plattformar för s.k. cross-platform / hybrid apputveckling.

Ionic-appar fungerar direkt på flera mobila operativsystem även om separat testning för göras för varje operativsystem. Tack vare Ionic och en låg kostnadsnivå i Indien så kan våra utvecklare färdigställa er mobilapp snabbt och till ett mycket rimligt pris.

Våra app-projekt

Det här är två av våra kunder. Du kan bläddra bland fler projekt här

  • FunCruises är ett CRM och bokningssystem utvecklat för ett svenskt event-bolag som erbjuder kryssningar till studenter och andra specifika målgrupper. LiteBreeze har varit utvecklingspartner åt FunCruises sedan 2009. Senast gjordes en stor migrering från en gammal PHP-kodbas till ett modernt MVC-framework.

    Läs mer
  • PhotoWishlist är en app där du kan sparar önskelistor och dela med vänner. Mobilappen är hybrbid, d.v.s. utvecklad med ett s.k. cross-platform-verktyg. Webbsystem bakom, är utvecklat med ett MVC-ramverk i PHP, MySQL och AngularJS

    Läs mer

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.