Prisvärd apputveckling

LiteBreeze är ett svensk-ägt men Indien-baserat företag som brinner för utveckling av mobila appar. Vi har utvecklat webbapplikationer från vårt indiska kontor sedan 2004, och på senare tid även mobilappar. Våra apputvecklare har många års erfarenhet.

LiteBreeze är väletablerat och vi har över 55 utvecklare, varav flera mobilutvecklare. Svensk VD David Claesson arbetar på plats i Indien större delen av året för att säkerställa kvalitet.

Om du vill utveckla en iOS, Android och/eller Windows app så finns våra apputvecklare här för att hjälpa till. Vi använder oss av Ionic för att utveckla er app. Detta är en var marknadens mest effektiva plattformar för s.k. cross-platform / hybrid apputveckling.

Ionic-appar fungerar direkt på flera mobila operativsystem även om separat testning för göras för varje operativsystem. Tack vare Ionic och en låg kostnadsnivå i Indien så kan våra utvecklare färdigställa er mobilapp snabbt och till ett mycket rimligt pris.

Review Widget

Våra app-projekt

Det här är två av våra kunder. Du kan bläddra bland fler projekt här

 • Smart delivery är en SaaS applikation med målgruppen transport- och budfirmor. Systemet används för att planera och optimera leveransrutter. Administratörer planerar rutter genom en webbapplikation och förararna använder sig av iPhone och Android-appar.

  Läs mer
  LiteBreeze completed our customized mobile app project as per our expectations. They are talented developers with an in-depth expertise in software development along with European work-standards.
  Ferat Korkmaz (Stockholm, Sweden)
 • PhotoWishlist är en app där du kan sparar önskelistor och dela med vänner. Mobilappen är hybrbid, d.v.s. utvecklad med ett s.k. cross-platform-verktyg. Webbsystem bakom, är utvecklat med ett MVC-ramverk i PHP, MySQL och AngularJS

  Läs mer
  PhotoWishlist
  I have been working with Litebreeze since 2012 where they have been developing my website called PhotoWishlist. First doing the web development and lately they have been working on the app.
  Sigurbjörn Jónasson (Reykjavík, Iceland)

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.