Hur vi kan hjälpa er

Vi utvecklar skräddarsydda e-handelslösningar med plattformen WooCommerce, alternativt OpenCart eller Magento. Våra utvecklare jobbar mest med systemutveckling och helt skräddarsydda webblösningar. Att skräddarsy en e-handelslösning och få det “precis som man vill ha det” kostar vanligtvis från 100’000 kr och uppåt.

Vi kan inte konkurrera i pris med färdiga lösningar om ni enbart behöver en enklare webbshop. Om ni har en ny affärsidé med en relativt låg budget så rekommenderar vi att testa idén med en färdig lösning, och senare skräddarsy ett e-handelssystem som passar ert företag perfekt.

Exempel på enkla färdiga lösningar är shopify.com och textalk.se. Dessa är så kallade SaaS- eller cloud-lösningar och är prisvärda för små företag. Sedan finns det tiotals andra bra cloud-lösningar som kan vara bättre lämpade för just er bransch och era support-behov.

Kontakta oss för att diskutera era behov av en skräddarsydd webbshop. Vi ger sällan fasta priser pga komplexiteten vid uppskattning. Däremot kan vi ge en grov uppskattning.

 

Review Widget

Skräddarsy och skapa mervärde

 • 1

  Fördelar med skräddarsydd webbshop

  Att få det “precis som man vill ha det” kan vara mycket värdefullt då ert företag kan spara tusentals timmar på sikt. Era anställda får tid till att växa er verksamhet istället för att lägga tiden på administration.

 • 2

  Nyttja tredjepartslösningar

  Våra systemutvecklare kan anpassa er e-handelslösning och koppla ihop den med tredjepartslösningar för att göra hela systemet ännu mer kraftfullt.

 • 3

  Stöd för komplexa produkter

  Om ni säljer mer komplexa produkter så är det stor risk att färdiga lösningar inte kan anpassas efter er verksamhet och ni blir helt enkelt tvungna att utveckla er egen webbshop.

Våra e-handel-projekt

Du kan bläddra bland fler anpassade system här. Vi har utvecklat fler e-handelslösningar än dessa två.

 • LiteBreeze har arbetat med detta tyska e-handelssystem sedan 2011. Företaget är ett av Europas största tillverkare av RFID-kort, taggar, magnetkort, chip osv. Systemet är byggt på OpenCart och fristående moduler i PHP för rapporter, kopplingar till fabriker osv.

 • Delafee är en e-handlare med säte i Schweiz. De säljer lyxprodukter som champagne, choklad där det unika är att alla produkter innehåller ätbart guld. Heminredningsprodukter besmyckade med guld ingår också i deras sortiment. LiteBreeze har arbetat med att skräddarsy denna e-handelslösning sedan 2011.

  Läs mer
  Custom E-commerce website for Swiss luxury retailer
  Vi har arbetat med LiteBreeze för att utveckla vår webbshop www. delafee. com.
  Sebastien Jeanneret (Neuchâtel, Switzerland)

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.