Varför Golang?

Bygg din webbapp med det snabbast växande programmeringsspråket

Go är ett programmeringsspråk med öppen källkod utvecklat av Google med syfte att ge robust prestanda till företags mjukvaruarkitektur.

Golang är populärt bland innovativa företag som vill utveckla tidseffektiva och högpresterande appar. Enligt Github så var Go det snabbast växande programmeringsspråket under 2019.

På LiteBreeze har vi utvecklat interaktiva webb-/mobilappar till våra internationella kunder med Golang och ramverket Beego sedan 2016.

Vi uppskattar språkets stöd för flera plattformar, inbyggda samtidighet som möjliggör multitasking och dess enkelhet.

Go kompilerar och kör snabbare än andra språk. Du slipper frigöra allokerat minne tack vare effektiv skräpsamling, vilket också sparar tid och pengar under utvecklingsprocessen.

När parametrarna är prestanda, skalbarhet och läsbarhet så utklassar Go nästan alla andra jämförbara språk.

På vårt nya kontor i SmartCity utökar vi vårt rekryteringsarbete med att hitta de allra bästa 1 % av Golang-utvecklarna i Kerala.

Letar du efter Golang-experter att anlita för att bygga högpresterande web-/mobilappar? Kontakta LiteBreeze i dag.

Review Widget

Våra Golang-projekt

Här är två av våra Golang-projekt. Du kan se flera projekt här

 • GuessMyLife är ett socialt frågespel utvecklat på uppdrag av en prisbelönt författare. Det designades för uppmuntra besökarna till att registrera sig och tillbringa tid på webbplatsen. Det utvecklades nativt till molnet med serverlös arkitektur med bland annat Go, AWS Lambda, AWS API Gateway, AWS SES och AWS SNS.

  Läs mer
  Ett socialt spel med serverlös arkitektur på AWS-molnet
  Att arbeta med LiteBreeze var helt fantastiskt. Deras tekniska kompetens och värdefulla insikter förbättrade mina idéer och projektet. De är mer av en ansvarstagande utvecklingspartner än bara ett mjukvaruteam.
  Stefan Ekberg (Stockholm)
 • MyItems är en hybridapp och ett verktyg för privatpersoner att hantera ägodelar. Den designades för att på ett säkert sätt hantera den viktigaste informationen om ägodelarna – från fordon och byggnader till hushållsprodukter och andra prylar. Appen byggdes med Ionic i det säkra AWS-molnet.

  Läs mer
  Hybrid mobile app based on Golang
  "I am impressed by LiteBreeze, the professional way in which they handle the project communication. They understand the system and always provide solutions.
  Morten Skurdal (Oslo, Norway)

Mer information om Golang

Golangs fördelar jämfört med andra språk

Det här är några av de fördelar som gör att Go är snäppet bättre än andra moderna programmeringsspråk:

 • Statisk typning – variabler måste deklareras innan de används. Det eliminerar de flesta fel vid kompilering. Det förbättrar också kodens läsbarhet och överskådlighet.
 • Kompilerat – Go har en väldigt snabb kompilator, vilket gör att det känns som ett interpreterat språk.
 • Samtidighet – Go är känt för dess samtidighet, det vill säga program med flera samtidiga trådar. Ett exempel är en webbserver som hanterar varje förfrågan separat som en enskild tråd.
 • Testning – Go har ett exemplariskt paket för testning, som består av ett enkelt API, vilket ger stöd för automatisk testning.
 • Exekvering & portabilitet – Go kan kompileras direkt till maskinkod. Det kan snabbt bygga binärkod för olika operativsystem och arkitektur.
 • Skräpsamling & felhantering – Go har inbyggd skräpsamling, vilket frigör minne så fort det är ledigt. Utvecklare tvingas åtgärda fel med felhanterare och sätta sig in i alla tänkbara scenarier.
 • Inbyggda bibliotek – Go har funktionsrika bibliotek som hjälper till under utvecklingen. Exempelvis net/http-biblioteket för HTTP-klient och funktioner för serverimplementering och database/sql-paketet för att kommunicera med SQL-databaser.
 • Stöd för flera kärnor – De vanligaste språken vi använder i dag skapades på 90-talet för enkärniga cpu:er. Go utvecklades för att dra nytta av flera kärnor. Go kan användas för att programmera system och tjänster med väldigt höga krav på resurser.

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.