Mångårig erfarenhet av Laravel

Här på LiteBreeze har vi  ”levt och andats” PHP sedan 2004, och de senaste åren har vi rekommenderat PHP-ramverket Laravel för nya projekt. Det passar för att utveckla i princip alla typer av skräddarsydda webbsystem. LiteBreeze grundades av David Claesson i Indien för 14 år sedan, och han arbetar fortfarande på plats.

Våra Laravel-projekt

Detta är några av våra senaste Laravel-projekt. Alla våra projekt hittar ni här.

 • @spire är en CRM-applikation som integreras med ett bokföringssystem (Sage50). @spire erbjuder en rad verktyg som inte finns att tillgå i Sage50: lagerhantering, försäljningsprognoser, analyser och rapporter osv. @spire och Sage synkroniseras och integreras sömlöst.@spire är en Software-as-a-Service / SaaS-lösning.

  Läs mer
 • Denna webbapplikation är en coachnings- och eLearning-plattform. Erfarna proffs föreläser och delar med sig av sin kunskap genom s.k. "telepresence". Detta betyder att föreläsarna kan använda röst, video och screen-sharing. Föreläsningar sker genom olika områden som programmering, design och motivation.

  Läs mer

Laravel: effektiv webbutveckling

Ett av de mest populära MVC-ramverken

Laravel har funnits sedan 2011 och har en stor följarskara. Mannen bakom Laravel, Taylor Otwell, skapade ramverket för att “göra programmering roligt igen”. Laravel förenklar webbutveckling vilket resulterar i snabbare leverans.

Laravel är en mycket väldokumenterad plattform, med massvis av studiematerial på Laracasts, samt på Twitter: @laravelphp. Här kan våra Laravel-utvecklare följa de senaste förbättringarna och få tips om hurm systemen de utvecklar kan göras snabbare och säkrare.

Laravel är gratis, open source och baserat på programmeringsspråket PHP. Grundstommen är baserad på strukturmönstret MVC (Model View Controller). Detta innebär att tre delar av webbapplikationen är separerade och därmed välorganiserade. Detta leder till skalbarhet och enkelhet för systemutvecklarna.

Ramverk som Laravel har färdig funktionalitet som sparar tid. Exempelvis autentisering, sessioner, caching osv. Några av den mest populära funktionaliteten som Laravel erbjuder:

 • Eloquent ORM –  Ett objektorienterat lager som förenklar tillgång till databasen. Baserat på Active Record.
 • RESTful routing – Separerar logik för HTTP-förfrågningar – GET, POST, DELETE etc.
 • Blade-mallar
 • Enhetstestning (Unit testing) – Inbyggd support för TDD
 • Composer – PHP pakethanterare för tredjepartslösningar
 • Javascript-ramverket Vue JS kan enkelt integreras.

Laravel passar bra till stora och komplexa webbsystem. Det finns stöd för databasmigreringar, versionshantering av databasändringar vilket underlättar sjösättning av system.

Komma i kontakt!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.