Mångårig erfarenhet av Laravel

LiteBreeze har utvecklat i PHP sen 2004, och våra erfarna projektledare har dragit slutsatsen att Laravel är det PHP-ramverk som passar bäst för de flesta av våra komplex projekt.

Laravel låter oss leverera kostnadseffektiva med hög kvalité. Även om Laravel är ett relativt nytt ramverk så har de flesta av våra utvecklare arbetat med det sedan 2015.

Laravel är robust, skalbart och avancerat – men ändå relativt enkelt för utvecklare att lära sig och jobba med.

Laravel har växt snabbt och blivit det klart populäraste ramverket enligt Google Trends. Enligt en undersökning av Sitepoint så rankas Laravel som det bästa PHP-ramverket enligt deras globala skara av användare.

Review Widget

Våra Laravel-projekt

Detta är några av våra senaste Laravel-projekt. Alla våra projekt hittar ni här.

 • AP är Sveriges största arkiv för sökbar myndighetsinformation. Exempelvis har hundratusentals domslut lästs in. Användare är journalister, säkerhetskonsulter och diverse beslutsfattare. Ett flertal av våra utvecklare arbetar löpande med vidareutveckling och använder bl.a Laravel, Elasticsearch, Node.js, AWS autoscaling.

  Läs mer
  Custom search engine for legal research database
  We trust LiteBreeze with all our web development work in Siren and Acta Publica. They developed the archive service for Acta Publica which all Swedish media firms rely on daily. We recommend LiteBreeze for their AWS expertise.
  Martin Fredriksson (Stockholm, Sweden)
 • BaleBid är en global handelsplattform för återvinningsindustrin. Material kan auktioneras ut eller annonseras ut till ett fast pris. Köpare av det återvinningsbara materialet kommer i direkt kontakt med säljarna. Detta system utvecklades i Laravel framework 5.4 med Node.js, Socket.io and Redis för budgivning i realtid.

  Läs mer
  A custom platform for real-time auctions in the recycling industry
  The LiteBreeze team is very professional and efficient, do not compromise on quality. They understood our requirements well and provided swift deliverables within a short time frame.
  Renaud Clarke (London, UK)

Laravel: effektiv webbutveckling

Ett av de mest populära MVC-ramverken

Laravel har funnits sedan 2011 och har en stor följarskara. Mannen bakom Laravel, Taylor Otwell, skapade ramverket för att “göra programmering roligt igen”. Laravel förenklar webbutveckling vilket resulterar i snabbare leverans.

Laravel är en mycket väldokumenterad plattform, med massvis av studiematerial på Laracasts, samt på Twitter: @laravelphp. Här kan våra Laravel-utvecklare följa de senaste förbättringarna och få tips om hurm systemen de utvecklar kan göras snabbare och säkrare.

Laravel är gratis, open source och baserat på programmeringsspråket PHP. Grundstommen är baserad på strukturmönstret MVC (Model View Controller). Detta innebär att tre delar av webbapplikationen är separerade och därmed välorganiserade. Detta leder till skalbarhet och enkelhet för systemutvecklarna.

Ramverk som Laravel har färdig funktionalitet som sparar tid. Exempelvis autentisering, sessioner, caching osv. Några av den mest populära funktionaliteten som Laravel erbjuder:

 • Eloquent ORM –  Ett objektorienterat lager som förenklar tillgång till databasen. Baserat på Active Record.
 • RESTful routing – Separerar logik för HTTP-förfrågningar – GET, POST, DELETE etc.
 • Blade-mallar
 • Enhetstestning (Unit testing) – Inbyggd support för TDD
 • Composer – PHP pakethanterare för tredjepartslösningar
 • Javascript-ramverket Vue JS kan enkelt integreras.

Laravel passar bra till stora och komplexa webbsystem. Det finns stöd för databasmigreringar, versionshantering av databasändringar vilket underlättar sjösättning av system.

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.