PHP-erfarenhet sedan 2004

Här på LiteBreeze har vi fokuserat på PHP- och MySQL-utveckling sedan 2004. Vi ”lever och andas” PHP. LiteBreeze startades av David Claesson i Indien, och han arbetar fortfarande på plats.

Om ni söker utvecklare som kan skräddarsy webbsystem i PHP så har ni hittat rätt. Vi fokuserar på att utveckla komplexa anpassade webbapplikationer. Av våra 70+ anställda så arbetar mer än 80% av våra utvecklare åt svenska kunder.

Några av världens mest respekterade IT-företag använder sig av PHP: Facebook, Wikipedia, Yahoo, Flickr etc. Så PHP är ett utmärkt val om du vill skräddarsy en webblösning. Men att hitta rätt systemutvecklingsbolag kan vara svårt, och det är ett enormt viktigt beslut. Läs nedan om vad vi gör för att säkerställa att ditt projekt blir en framgång.

Vi rekommenderar plattformen Laravel Framework som är baserad på PHP. Våra PHP-utvecklare har även lång erfarenhet av Zend Framework, CodeIgniter, Symfony (eng) och liknande MVC-ramverk.

Review Widget

Fem anledningar att välja PHP

 • 1

  Enkelhet och användarvänlighet

  En PHP-utvecklare behöver inte en tung IDE (verktyg genom vilket kod skrivs och editeras). Nyutexaminerade systemutvecklare kan enkelt lära sig programmeringsspråket eftersom det är snarlikt de språk de studerat. PHP är enkelt, men kraftfullt.

 • 2

  PHP är open source och gratis

  Programmerare behöver inte köpa dyra IDE:er, licenser eller dyra serverlösningar för att driva PHP applikationer. Detta är en anledning till varför så många systemutvecklare väljer PHP när de ska skräddarsy en webbapplikation. MySQL väljs ofta som databas av samma anledningar.

 • 3

  Stort utbud av duktiga utvecklare

  Tack vare de två anledningar som nämnts ovan, så har PHP blivit ett mycket populärt programmeringsspråk. Av denna popularitet så har gruppen duktiga utvecklare, systemarkitekter och konsulter vuxit. För kunder innebär detta bra priser och minskad risk för att bli ”inlåst” med ett visst utvecklingsbolag.

 • 4

  Många tredjepartstjänster

  Om ni väljer att utveckla ert webbsystem med PHP så finns det en rad tredjepartstjänster som är enkla att nyttja. Färdiga APIer och komponenter sparar utvecklarnas tid och sänker era kostnader.

 • 5

  Mogna ramverk / plattformar

  Frameworks är plattformar som hjälper utvecklare att strukturera deras kod och bli mer produktiva. Frameworks har flera färdiga funktioner som utvecklare kan nyttja. Vi rekommenderar Laravel.

Våra PHP-projekt

Det här är två av våra kunder. Du kan bläddra bland fler webbapplikationsprojekt här

 • FunCruises är ett CRM och bokningssystem utvecklat för ett svenskt event-bolag som erbjuder kryssningar till studenter och andra specifika målgrupper. LiteBreeze har varit utvecklingspartner åt FunCruises sedan 2009. Senast gjordes en stor migrering från en gammal PHP-kodbas till ett modernt MVC-framework.

  Läs mer
  CRM Booking System for Event Planner
  Vår hemsida och affärsapplikationer är en mycket anpassad PHP-lösning som vi har arbetat vidare med LiteBreeze sedan 2009. Vi har varit nöjda med de tjänster som tillhandahålls av LiteBreeze och vi känner hur service och teknisk kompetens kontinuerligt förbättras.
  Martin Wengström (Sandviken, Sweden)
 • @spire är en CRM-applikation som integreras med ett bokföringssystem (Sage50). @spire erbjuder en rad verktyg som inte finns att tillgå i Sage50: lagerhantering, försäljningsprognoser, analyser och rapporter osv. @spire och Sage synkroniseras och integreras sömlöst.@spire är en Software-as-a-Service / SaaS-lösning.

  Läs mer
  Anpassad moln SaaS CRM-modul för Sage 50 bokföringssystem
  LiteBreeze has developed our business software by providing an outstanding service and in terms of deliverables they absolutely exceeded our expectations. I would highly recommend LiteBreeze if you are planning on building your complex yet effectively manageable cloud based business application.
  Peter Blacklock (Barking, United Kingdom)

Lösningar, system, tekniker och projekttyper

Hos oss kan ni få hjälp med både nya projekt samt vidareutveckling och service av befintliga system. Vi tar på oss projekt i storleksordningen 300 till 25000 mantimmar per år.

Vi har erfarenhet av ett flertal system, ramverk och tekniker så som: Laravel, Zend Framework, CakePHP, CodeIgniter; WordPress; Ionic apputveckling, PhoneGap, HTML5, JQuery osv. Vi erbjuder e-handelslösningar med WooCommerce, Opencart eller Magento som plattform.

Vi har alltid svensk personal på plats som coachar vår PHP-grupp. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och våra indiska PHP-utvecklare är givetvis mycket vana vid att arbeta med svenska kunder.

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.