Skräddarsydd WordPress-lösning eller molntjänst?

Vi utvecklar inte längre ”enkla hemsidor” här på LiteBreeze, utan fokuserar på skräddarsydda WordPress-lösningar som kräver minst 300 mantimmar att utveckla.

Vår egen webbsida är baserad på WordPress och är ett typexempel på projekt som vi tar oss an. Det kan ta lång tid att få design och funktionalitet helt perfekt, så om ni har en begränsad budget så är kanske inte en skräddarsydd lösningar rätt för er. Det finns då andra alternativ att kika på som vi går in på nedan.

Vi kan hjälpa till med webbdesign och logos (eng): vi har duktiga designers på vårt kontor i Indien, men vi kan också hjälpa till att lägga ut era designbehov på dyrare och mer erfarna konsulter. 

Många företag behöver endast en enkel hemsida där de kan dela grundläggande information om verksamheten. Om detta stämmer in på er, så rekommenderar vi att utvärdera billiga molnlösningar som Google My Business Website eller Wix. De har många färdiga mallar som är enkla att väva in ert innehåll i.

Dessa billigare verktyg inkluderar ofta följande funktioner:

 • presentation av produkter
 • kontaktformulär
 • grundläggande responsiv design så att er hemsida ser bra ut på telefoner
 • grundläggande sökmotoroptimisering
 • blog
 • integration med sociala medier

Här på LiteBreeze så arbetar de flesta av våra utveklare med större webbutvecklings- och systemutvecklings-projekt. Främst använder vi Laravel framework som är baserat på PHP. 

Våra WordPress-projekt

 • För tjänsteföretag är en investering i en skalbar hemsida något som ofta betalar tillbaka sig flerdubbelt, speciellt nu när content marketing har blivit så viktigt. Vi har lagt över 2000 timmar på en skräddarsydd WordPress-lösning som stöder: flera språk på flera olika domäner, dynamiska konsultprofiler och projekt-case, avancerad SEO, jobbsida, APIer till affärssystem osv.

  Läs mer
 • Hatec Group är ett tyskt industriföretag som tillhandahåller produkter och tjänster inom maskinteknik och anläggningsteknik. LiteBreeze har utvecklat flera sammankopplade Wordpress-baserade hemsidor åt Hatecs olika filialer och verksamhetsområden.

  Läs mer

Komma i kontakt!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.