Skräddarsydda WordPress-lösningar

WordPress är världens populäraste publiceringsverktyg. Med WordPress kan du enkelt administrera innehållet på din webbplats. WordPress har också många färdiga komponenter som gör att man kan utveckla sofistikerade webbapplikationer relativt snabbt.

35% av alla webbplatser är byggda på WordPress-plattformen. Organisationer som valt WordPress inkluderar BBC America, Microsoft News, Vita husets hemsida, och många fler! 

Är du i behov av skräddarsydda WordPress-baserade webbapplikationer, digitala lösningar, intranät och integrationer? Då kan vi hjälpa dig!

Vår egen webbsida är baserad på WordPress och är ett typexempel på projekt som vi tar oss an. Webbplatsen har flera skräddarsydda komponenter: stöd för fyra olika språk och domäner, integrationer med separata CRM och rekryteringssystem, intranät/separat innehåll för anställda, inloggning/autentisering via befintlig medarbetarportal och mycket mer.

WordPress är ett open-source verktyg med en uppsjö kostnadsfria och färdigbyggda lösningar. Exempelvis kan vi koppla på moduler för e-handel, intranät, “mina sidor” för kunder, göra integrationer med dina andra system osv.

Funktionalitet som krävs för sökmotoroptimering är genomtänkt i WordPress. Även inom detta område finns plugins som kan underlätta ditt SEO-arbete.

WordPress har egentligen obegränsade utvecklingsmöjligheter, men för vissa typer av komplexa skräddarsydda system så rekommenderar vi ramverket Laravel. Hör av dig, så kan våra experter ge dig råd.

Vi kan hjälpa till med webbdesign och logos (eng): vi har duktiga designers på vårt kontor i Indien, men vi kan också hjälpa till att lägga ut era designbehov på dyrare och mer erfarna konsulter. 

Om ni behöver en mycket enkel mall-baserad hemsida och har en budget på under 10000 kr så kan vi rekommendera billigare men mindre flexibla alternativ.

 

Review Widget

Våra WordPress-projekt

  • För tjänsteföretag är en investering i en skalbar hemsida något som ofta betalar tillbaka sig flerdubbelt, speciellt nu när content marketing har blivit så viktigt. Vi har lagt över 2000 timmar på en skräddarsydd WordPress-lösning som stöder: flera språk på flera olika domäner, dynamiska konsultprofiler och projekt-case, avancerad SEO, jobbsida, APIer till affärssystem osv.

  • Hatec Group är ett tyskt industriföretag som tillhandahåller produkter och tjänster inom maskinteknik och anläggningsteknik. LiteBreeze har utvecklat flera sammankopplade Wordpress-baserade hemsidor åt Hatecs olika filialer och verksamhetsområden.

    Läs mer
    LiteBreeze has been developing the websites of the Hatec Group; they are a great business partner and also a great team to work with having a great customer focused attitude. The team of developers has a strong knowledge and experience in web development and able to work with high level of flexibility to meet targets.
    Felix Gyllenstedt (Mülheim, Germany)

Begär offert!

Genom att skicka accepterar du sekretess- och cookiepolicyerna.